Programmer og IT

IT på OG

På Odder Gymnasium bruger vi en hel del informations- og kommunikationsteknologi.
Denne portal præsenterer de forskellige initiativer og hjælper hvis du fx ikke kan logge på Google eller andre af vores systemer. 

Portalen er beregnet til, at både undervisere og elever kan få inspiration og overblik:)

Undervisningsmidler

For alle gymnasier gælder, at der er egenbetaling af visse undervisningsmidler. Beløbsgrænsen er 2500 kr.

Skolen forventer at alle 1g elever medbringer en computer til undervisningen. Enten en windows- eller en mac maskine. Undervisningen kan IKKE følges hvis du kun medbringer en iPad, Linux-maskine eller en chromebook.

På skolen er der trådløst netværk og du vil via dette kunne tilgå elektroniske ordbøger i engelsk og de øvrige sprog, som du skal have: Skolen har købt licens til dette. Skolen sørger endvidere for licenser til fagspecifikke programmer, herunder en software udgave af en lommeregner og program til anvendelse i musikundervisningen.

Skolen har også licens til Office 365. Her kan den enkelte elev installere op til 5 enheder (Word, Excel, PowerPoint o.a.) - I bliver orienteret om dette i løbet af de første par skoledage.

Vi har ikke indgået nogen aftale vedr. køb af udstyr, idet der i diverse elektronikforretninger ofte er gode tilbud. Så find selv det bedste tilbud.