IKT

Installation af Outlook og TeamsMicrosoft Teams - vejledningMicrosoft Outlook - vejledning


Fra FC til mapper (den mest anbefalede mulighed)

Tryk på billedet så kan du se en vejledning til hvordan man flytter dokumenter fra fx FC fagkonferencer til en mappe på skrivebordet, så fx kan uploade materialer i Google drev eller i Teams?

Bemærk FC kan godt brokke sig, hvis man flytter for store datamængder - så bryd det op i mindre bidder, hvis der er ballade:-)

Husk at du på gammeldagsvis bare kan downloade vedhæftninger fra FC - så brug kun ovenst. mulighed hvis du gerne vil have tekstdelen med fra mailen.


Fra FC til Outlook (den mindst anbefalede mulighed)

Følg vejledningen hvis du gere vil have flyttet mails fra din personlige indbakke i FC til Outlook (bemærk virker ikke til Mac)

Processen er ikke helt ukompliceret så vær opmærksom på:

  • at mængde kan være en udfordring i denne proces - flyt kun de mails du skal bruge. 
  • at funktionen kun flytter de mails, der er umiddelbart tilgængelige i din mailbakke - dvs at mapper i din mail ikke flyttes. Ønskes indhold fra mapper flyttet skal indholdet trækkes ud i din indbakke.  
  • at de mails man flytter bliver fordelt i den mailbakke man allerede har - de kommer ikke som en mappe
  • at datoen ændre sig til den dato, hvor man flytter sine mails og ikke vedbliver den dato, hvor man i sin tid afsendte og/ eller modtog mailen
  • at de kun optræder i din downloadede outlook klient - dvs at de ikke vil optræde i din mailbox når du går på via en webbrowser

 

Find vejledningen her:

drive.google.com/open

Book en vejleder
- vi vil så gerne hjælpe lidt til...

Rasmus Pöckel - skema