Digitale portaler

Digitale portaler

Digitale portaler

(artikler, ordbøger, leksika, video etc.)

Vi har adgang til adskillige digitale tjenester om vi flittigt benytter i undervisningen, men som du også på egen hånd kan udnytte som supplement til undervisningen eller til de mange projekter gymnasiet byder på. Tryk på overskriften og bliv ”linket” direkte til siden.

Gyldendals Online Ordbøger
Odder Gymnasium har indgået aftale med Gyldendal Vi bruger deres ordbøger i det daglige og til eksamen. Hvis du er derhjemme skal du bruge dit login til skolens internet for at kunne bruge ordbøgerne.
Se vejledning til Login

SkoDa – (Infomedia, faktalink, polfoto mm.)
Skodas databaser er er en vigtig ressource i undervisningen. Med skolens password har du adgang til avisartikler, fotos, leksika og mange andre ressourcer, du skal bruge i det daglige, og når du skriver opgaver / projekter.  
For at bruge SkoDa skal du anvende et password. Det ændres jævnligt, og det aktuelle skal du finde i IT-vejlederens konference i FirstClass.

video.supportcenter.dk
Her er der adgang til at streame alle nyheds- og magasinprogrammer fra DR og TV2. Desuden findes de fleste dokumentarprogrammer vist på dansk TV. Denne service har du adgang til ved at bruge dit login til skolens internet.

EMU - Undervisningsportal
EMU'en samler artikler, ideer og frem for alt ressourcelinks, som du kan bruge, når du skal lave lektier, skrive opgaver, gå til eksamen – og alt det andet, der følger med at være studerende på en gymnasial uddannelse.

Duda - Undervisningsportal
Undervisningsportalen DUDA har mere end 9000 links til undervisningsrelaterede sider, hvor både undervisere, elever og forældre kan få viden, hjælp og inspiration til de forskellige skolefag.