Internationalisering

Internationalisering

Internationalisering på OG

På OG har vi en stærk international profil, hvor 'sprog gør klog' er udgangspunkt for sprogfagenes udvikling af elevernes kulturforståelse, internationale udsyn og forståelse af globale problemstillinger.

På OG arbejder sprogene tæt sammen med andre fag, og eleverne kommer i kontakt med andre europæiske unge på sprogrejser.
OG har partnerskoler i Tyskland, Frankrig og Spanien, og vores internationale samarbejde giver os et værdifuldt udefra-blik på vores dannelses- og uddannelsessyn. Internt skaber sprogfagene et stærkt sprogligt miljø med sprogtemadage og kulturaftener for hele skolen.

OG har i samarbejde med Undervisningsministeriet afholdt konferencer for andre ungdomsuddannelser og bidraget ved nordisk ministermøde med fokus på sprogfagenes udvikling af eleven som borger og kosmopolit.

"Sprog giver forståelse af individet som menneske, borger og verdensborger."

Projekter
Projekter

Projekter

I 2015 afholdtes afslutningskonferencen for projektet EIK (Elevernes internationale konference) på Høje Tåstrup Gymnsium med over 90 deltagere fra hele landet.

I 2014 deltog Odder Gymnasium sammen med Køge Gymnasium, Tørring Gymnasium, Sct. Annæ Gymnasium, Ørestad Gymnasium, Århus Statsgymnasium, Tønder Handelsskole, VUC Hvidovre-Amager i UVM-projektet:
"Elevernes internationale kompetencer".

I 2013 deltog Odder Gymnasium sammen med Tønder Gymnasium, Gefion Gymnasium og Gribskov Gymnasium i UVM-projektet:
"Sprog gør klog" - Fremmedsprog i gymnasiet: Innovation, didaktik og digitale medier.

Læs mere
Læs mere

Læs mere på projektets