Hjemmeundervisning pga. Covid-19

På baggrund af Statsministerens udmelding er Odder Gymnasium lukket til og med den 13/4

Kære alle 

Så blev perioden med skolelukning forlænget til og med d. 13/4 – altså efter Påske. Vi fortsætter den virtuelle undervisning og de kommende terminsprøver i 2g og 3g afholdes dermed også virtuelt. 
Vedr. de aflyste studieture får skolen i disse dage refunderet de indbetalte beløb, således der er noget at rejse for i efteråret 2020 for 2g eleverne, som til den tid er blevet 3g elever. 
Vi glæder os til at ses. 

/Lars Bluhme, rektor d. 23/3

Aflysning af studieturer

Kære elever (og lærere)

Så blev Verden orange og studieturene er hermed aflyst. Det havde jeg / vi også regnet med i det sidste stykke tid.

Vi er i dialog med rejseselskabet for at få refunderet de indbetalte beløb og med den seneste udmelding er jeg optimistisk. MEN VI HAR ENDNU IKKE DET ENDELIGE TILSAGN.

Og i skal naturligvis afsted på studietur, så vi planlægger med at lave studieture i efteråret, når I kommer 3g

I hører nærmere, når jeg får information

/Lars Bluhme, rektor d. 13/3


Hjemmeundervisning pga. Covid-19

Kære elever (og lærere)

I de kommende 14 dage skal I alle arbejde noget anderledes.
Skemaet i Lectio består, således at I har de fag, som I ellers ville have haft på skolen på de tidspunkter, der er angivet. Og I har den sædvanlige mødepligt. Men da skolen er lukket, skal dette foregå virtuelt. 

I skal lave lektier som normalt og i stedet for gennemgang på klassen, skal I besvare opgaver derhjemme individuelt, som læreren har stillet. Afhængig af hvad den enkelte lærer meddeler jer, skal I enten skrive jeres besvarelser i et dokument I deler med læreren med det samme eller gemme jeres besvarelser til en mundtlig gennemgang, når vi får lov at mødes igen. Eller en kombination af dette. Læreren vil registrere fravær som sædvanligt ved enten at registrere de delte dokumenter eller ved anden tilbagemelding på aktiviteten.
Der kan være andre variationer afhængig af fag og lærer, men det væsentlige er at der foregår en faglig aktivitet i et omfang, der svarer til det planlagte skema. Så se instruktionerne for den enkelte time på Lectio

 

Lærerne vil få særskilt besked med lidt flere detaljer

 

/Lars Bluhme, rektor d. 12/3


På baggrund af Statsministerens udmeldinger onsdag lukkes Odder Gymnasium fra torsdag d. 12/3 til og med søndag d. 29/3.

Vi vil i perioden udmelde undervisningsaktiviteter til eleverne på vores studieadministrative system (Lectio) - så hold jer orienteret der.

 

/Lars Bluhme, rektor d. 11/3


Nyt om Gallafesten og studieture -  information til jer alle på Odder Gymnasium om den aktuelle situation vedr. Covid-19.

På baggrund af regeringens opfordring til at afholde sig fra større arrangementer flyttes Gallafesten til d. 2/5. Opfordringen gælder godt nok kun arrangementer over 1000 deltagere men lige netop til Gallafesten er vi mange samlet på meget lidt plads og tager mad fra en fælles buffet. Derfor vurderes det at det er et arrangement forbundet med en vis risiko i den nuværende situation. Billetterne vil naturligvis gælde til den nye dato og hvis det ikke er muligt at komme pga. det nye tidspunkt, refunderes beløbet.

Vedr. studieturene for 2g holder vi os konstant ajour med situationen og de gældende rejsevejledninger fra UM. Vi er i dialog med rejsebureauet om en evt. flytning af studieturene til efteråret, hvis det skønnes nødvendigt.

Nærmere information følger.

/Lars Bluhme, rektor d. 9/3